Addon domain چیست؛ آموزش ساخت آن در سی‌پنل

Addon domain چیست. دامنه افزودنی یک دامنه کاملاً کاربردی است که می‌تواند در کنترل پنل شما ایجاد شود. اینطور تصور کنید که دارای چندین بسته میزبانی با یک کنترل پنل هستند. می‌توانید آدرس‌های ایمیل، ارسال‌کننده‌ها و موارد دیگر را به همان روشی که برای دامنه اصلی خود انجام می‌دهید، ایجاد کنید. ادان دامنه یک دامنه ثبت شده اضافی است که می‌توانید آن را در همان حساب دامنه اصلی خود میزبانی کنید. تنها تفاوت این است که فایل‌ها دارای کنترل پنل و سرور یکسان هستند. در این مقاله به شما خواهیم گفت ادان دامین چیست و در ادامه با مزیت‌های آن آشنا خواهیم شد.

Addon domain چیست؟

بسیاری از صاحبان وب‌سایت‌ها به دلایل مختلف از دامنه‌های افزودنی استفاده می‌کنند، اما رایج‌ترین کاربرد آن این است که به سادگی اجازه ایجاد چندین وب‌سایت، تحت نام دامنه‌های (domain) متعدد، بدون نیاز به خرید بیش از یک حساب میزبانی وب است. اگر بیش از 1 وب‌سایت را راه‌اندازی می‌کنید مفید است. این کار نه تنها یک پلت فرم عالی برای میزبانی چندین وب سایت فراهم می‌کند، بلکه باعث صرفه جویی در هزینه شما در طول مسیر می‌شود.

کاربرد ادان دامین چیست؟

دامنه افزودنی یک نام دامنه کاملاً کاربردی است که می‌تواند از طریق یک کنترل پنل مانند cPanel به یک حساب میزبانی وب متصل شود. عملکرد ادان دامنه افزودنی به شما این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به خدمات میزبانی اضافی، وب سایت‌ها را در همان کنترل پنل دامنه اصلی خود ایجاد کنید. این بدان معناست که می‌توانید چندین وب‌سایت، آدرس ایمیل و ارسال‌کننده ایمیل را تحت یک کنترل پنل واحد اما در نام‌های دامنه جداگانه بدون نیاز به پرداخت هزینه‌های ماهانه اضافی برای چندین حساب میزبانی وب ایجاد کنید.

آموزش ساخت ادان دامین در cPanel

راه اندازی و کار کردن دامنه های Addon با ایجاد یک زیر شاخه در فهرست موجود شما که به دامنه افزودنی جدید راه اندازی و ثبت دامنه های Addon با ایجاد یک زیر شاخه در فهرست دامنه افزودنی جدید در سی پنل، آسان است. پس از ثبت دامنه، در تنظیمات اددان 3 مسیر URL را تنظیم می‌شود که می‌توان از آنها برای دسترسی به دایرکتوری جدید استفاده کرد:

addondomain.primarydomain.com.au

primardomain.com.au/addondomain

addondomain.com.au

دایرکتوری جدید می‌تواند برای قرار دادن مجموعه‌ای کاملاً جدید از فایل‌ها و برنامه‌های کاربردی برای یک وب‌سایت منحصر به فرد برای اددان دامنه استفاده شود و تأثیری بر نام دامنه اصلی ندارد.

هنگامی‌که شخصی از اددان دامنه بازدید می‌کند، هیچ مرجع یا مدرکی وجود ندارد که نشان دهد اددان دامنه است و به گونه ای عمل می‌کند که گویی یک نام دامنه و وب سایت مستقل است.

نکته مهم این است که همه اددان دامنه‌ها منابع قابل استفاده برای نام دامنه اصلی را به اشتراک می‌گذارند. این بدان معنی است که اگر حساب میزبانی وب شما دارای محدودیت 10 گیگابایت فضای ذخیره سازی و 100 گیگابایت محدودیت پهنای باند باشد، این منابع بین همه آنها به اشتراک گذاشته می‌شود زیرا همه روی یک میزبانی وب واحد هستند.

علاوه بر میزبانی وب سایت ها، دامنه های افزودنی را می‌توان برای حساب های ایمیل، حساب های FTP و غیره استفاده کرد.

به یاد داشته باشید که اگرچه می‌توانید دامنه های افزودنی ایجاد کنید، اما نام دامنه باید ثبت شده باشد تا در وب قابل دسترسی باشد. لیست زیر شرحی از اصطلاحاتی است که هنگام ایجاد یک دامنه افزودنی استفاده می‌شود:

نام دامنه جدید – نام دامنه ای که برای دامنه افزونه خود استفاده می‌کنید.

زیر دامنه / نام کاربری FTP  –  هنگام افزودن یک دامنه جدید به حساب خود، cPanel می‌تواند به طور خودکار یک کاربر FTP اضافی را برای این دامنه پیکربندی کند.

root – ریشه root دایرکتوری است که فایل های این وب سایت در آن قرار خواهند گرفت. دایرکتوری پیش فرض برای دامنه های جدید /home/userna5/new_domain_name.com است

رمز عبور – رمز عبوری که در اینجا وارد می‌کنید رمز عبور FTP برای کاربر FTP است که در بالا ذکر شد. cPanel نیاز دارد که یک رمز عبور را در اینجا وارد کنید.

با توجه به موارد ذکر شده، اددان دامنه در cPanel به شما این امکان را می‌دهد تا دامنه های اضافی را در حساب خود میزبانی کنید. هر اددان دامنه برای بازدیدکنندگان شما یک وب سایت مجزا به نظر می‌رسد. در ادامنه نحوه راه اندازی یک اددان دامنه را به شما نشان خواهیم داد.

  1. وارد cPanel شوید.
  2. از قسمت Domains روی Addon Domains کلیک کنید.
  3. از صفحه addon domains، می‌توانید نام دامنه های دیگری را تنظیم کنید که به زیر دامنه های حساب شما اشاره می‌کنند. نام دامنه را در قسمت New Domain Name وارد کنید.

4.فیلدهای Subdomain و Document Root بر اساس نام دامنه ای که وارد می‌کنید به طور اتوماتیک پر می‌شوند. در صورت تمایل می‌توانید پیش فرض را تغییر ندهید یا آن را سفارشی کنید.

  1. اگر نیاز به ایجاد یک حساب FTP مرتبط با دامنه افزونه دارید، کادر مربوطه را انتخاب کنید. این عمل فیلدهایی را برای وارد کردن نام کاربری و رمز عبور FTP نشان می‌دهد. پس از تکمیل فیلدها، روی Add Domain کلیک کنید.
  2. دامنه addon ایجاد شده است.
  3. در انتها روی گزیته Add Domain کلیک نمایید.

کلام آخر

ایجاد و مدیریت دامنه های افزونه در سی پنل آسان است. در حالی که برخی ترجیح می‌دهند دامنه‌ها را در حساب های cPanel جداگانه مدیریت کنند، مواقعی وجود دارد که مدیریت آنها در یک حساب مفید است. از این راهنما برای نحوه ایجاد یک دامنه افزودنی در سی پنل استفاده کنید تا به شما کمک کند تا آنها را به روش صحیح تنظیم کنید.

وب رمز پشتیبانی 24/7/365 را برای اکثر عملیات برای مشتریان خود ارائه می‌دهد. میزبانی VPS، سرورهای اختصاصی ابری و سرورهای اختصاصی ما با cPanel در دسترس هستند. با تیم فروش ما تماس بگیرید و همین امروز سایت دلخواه خود را ایجاد کنید.